Galoppade 2016


20 augustus 2016

De Overijsselse kampioenschappen outdoor zitten er weer op! Door gisteren in het 1e onderdeel derde te worden in het M1 met Finland d'Equisage mochten we vanmorgen ons opmaken voor de finale. Helaas liep dit uit op een teleurstelling: mede door een verschil van 23!!! punten tussen de 2 jury's zijn we niet afgevaardigd naar het NK. Toch erg trots op onze knapperd Finland die in een zeer sterk deelnemersveld en ondanks het grote puntenverschil naar een 8ste plek liep. We trainen hem nu lekker door naar het Z. Kampioenen en afgevaardigden: van harte gefeliciteerd en succes in Ermelo!


Sabrina reserve-kampioen Overijssel in het L2!

30 januari 2016

Sabrina heeft met 207 en 201 punten de titel reserve kampioen van Overijssel behaalt. Dit deed zij met onze hengst Finland d'Equisage in de klasse L2. Met dit resultaat heeft zij ook een startplek op de Nederlandse Kampioenschappen bemachtigd op 5 maart in Ermelo.

Bibi haar eerste B-proeven zijn een feit!

03 oktober 2015

Bibi heeft tijdens de Indoor Dressuurchallenge te Wierden haar eerste echte B-proeven met Raldo gereden. En hoe! In beide proeven gelijk een mooie winstpunt te pakken en maar net buiten de prijzen. Lekker doortrainen en op naar de volgende wedstrijd.

Marije van der Veen 2e in Heeten

02 oktober 2015

Vandaag heeft Sabrina haar lesklant Marije van der Veen zeer succesvol haar rentree gemaakt in de dressuurbaan. Met haar knappe ruin Delano werd ze 2e in  Heeten met maar liefst 204 punten in het B.

Bibi en Pippa wederom succesvol!

26 september 2015


Bibi en Pippa zijn vandaag op Bixie geweest in Den Ham. Net als in Lemelerveld waren zij wederom zeer succesvol: Bibi behaalde een 1e plaats in het A-springen met Evita en Pippa een 3e prijs in de dressuur met Raldo en 2 x een 1e prijs in het AA-springen met Raldo en Evita.Bibi en Pippa succesvol in Lemelerveld

7 september 2015


Bibi en Pippa zijn vandaag op Bixie geweest in het regenachtige Lemelerveld. Ondanks de buien waren zij zeer succesvol: Bibi behaalde een 2e plaats in het springen met Evita en Pippa zelfs een 1e prijs in de dressuur, ook met de topbrave Evita.Beter rijden begint bij Equisage Stables
Contact opnemen

Nieuws


Sabrina van der GoesSabrina is een enthousiaste en energieke coach. Het geeft haar voldoening om mensen en hun paard uit te dagen en te inspireren om optimale prestaties te bereiken.

Bel gerust voor een oriƫnterend gesprek, stuur een mail vanaf de contactpagina of stuur een bericht via Facebook.

Ook op Social Media

Equisage Stables
Sabrina van der Goes
YouTube kanaal Equisage

Altijd frisse dekensPerfecte Paardendekens.Bij Equisage Stables is ook de landelijk bekende Paardendekenwasserij Hellendoorn gevestigd. Zij kunnen niet alleen zorgen voor heerlijk frisse en schone dekens, maar ook reparaties uitvoeren.

Samen met Dekenwasserij Hellendoorn geeft u uw paard de zorg die het verdient!
Meer weten?
Hippisch Geesteren april 2018

30 april 2018

Dit weekend een succesvol weekend gehad tijdens het mooie evenement Hippisch Geesteren:
Gastrona, 5e prijs M1 met 194,5 punten
Collin, 2e en 1e prijs ZZ-Zwaar met 64,35% en 61,57%