Hoe het begon.Equisage Stables is in 2009 opgericht door Sabrina en Tim. Zij woonden toen in Nijverdal en opereerden vanuit de Derkjeshoeve van de familie Zonnebeld.
Tot 2009 had Sabrina tijdens en na haar paardensportopleiding op NHB Deurne meerdere jaren ervaring opgedaan op sportstallen in en buiten de regio.

Hier bestonden haar werkzaamheden voornamelijk uit het opleiden van talentvolle sportpaarden in de disciplines dressuur en springen. Sabrina’s ambities reiken echter verder en ze wilde een eigen stal, toen de tijd er rijp voor was is zij dus, samen met Tim, Equisage Stables gestart. Na een succesvolle start is al snel besloten om de eigen accomodatie aan te kopen in Marle (Hellendoorn)

Nu, 10 jaar na de oprichting, kunnen we stellen dat het succesvolle stap is geweest en er in de regio een positieve naam is opgebouwd.

Accomodatie en kwaliteit.

Equisage Stables heeft de beschikking over een eigen accommodatie met een ruim opgezette, frisse stal met daarin 10 paardenboxen en een wasplaats.

Voor de training en instructie wordt er gebruik gemaakt van 20x60 dressuurbaan met Straathof eb en vloedbodem. Indien het weer het toelaat worden de paarden individueel geweid in een van de afzonderlijke weiden.

Jong geleerd...

Sabrina krijgt zelf les van instructeurs op Grand-Prix-niveau.
Inmiddels zijn ook de dochters Bibi en Pippa ‘besmet’ met het paardenvirus en brengen zij succesvol hun pony’s uit op de dressuur- en springwedstrijden.Beter rijden begint bij Equisage Stables
Contact opnemen

Over ons


 

Sabrina van der GoesSabrina is een enthousiaste en energieke coach. Het geeft haar voldoening om mensen en hun paard uit te dagen en te inspireren om optimale prestaties te bereiken.

Bel gerust voor een oriënterend gesprek, stuur een mail vanaf de contactpagina of stuur een bericht via Facebook.

Ook op Social Media

Equisage Stables
Sabrina van der Goes
YouTube kanaal Equisage

Altijd frisse dekensPerfecte Paardendekens.Bij Equisage Stables is ook de landelijk bekende Paardendekenwasserij Hellendoorn gevestigd. Zij kunnen niet alleen zorgen voor heerlijk frisse en schone dekens, maar ook reparaties uitvoeren.

Samen met Dekenwasserij Hellendoorn geeft u uw paard de zorg die het verdient!
Meer weten?

Gecertificeerd. Zekerheid voor u.


Veiligheid tijdens het rijden en tijdens het werken met onze klanten en uiteraard met kinderen heeft zeer hoge prioriteit, Equisage Stables is in het bezit van het Veiligheidscertificaat en is Aequor erkend.