Training van A tot Z.Bij Equisage Stables kunt u terecht voor het zadelmak maken tot het uitbrengen van uw paard of pony.

Wij onderscheiden ons, door bij het zadelmak maken het begrip ‘ vertrouwen’ hoog in het vaandel te houden.
Dit zorgt ervoor dat ook u als eigenaar uiteindelijk op een duurzame manier met uw paard of pony overweg kan.

Heeft u een talentvol dressuurpaard of rijpony en wilt u het op een professionele wijze laten doortrainen of uitbrengen? In overleg met u bepalen we graag het beste opleidingstraject om tot een goed resultaat te komen in bijvoorbeeld de IBOP, Jonge Paardencompetitie, Divoza-cup of de nationale wedstrijden t/m ZZ-Zwaar niveau. Door ons uitgebreide netwerk bestaat is ook verkoop van uw paard of pony mogelijk.

Beter rijden begint bij Equisage Stables
Contact opnemen

Training


Alle logo's en beeldmerken dienen ter illustratie en zijn en blijven volledig eigendom van hun respectievelijke eigenaren
Contact opnemen

Sabrina van der GoesSabrina is een enthousiaste en energieke coach. Het geeft haar voldoening om mensen en hun paard uit te dagen en te inspireren om optimale prestaties te bereiken.

Bel gerust voor een oriënterend gesprek, stuur een mail vanaf de contactpagina of stuur een bericht via Facebook.

Ook op Social Media

Equisage Stables
Sabrina van der Goes
YouTube kanaal Equisage

Altijd frisse dekensPerfecte Paardendekens.Bij Equisage Stables is ook de landelijk bekende Paardendekenwasserij Hellendoorn gevestigd. Zij kunnen niet alleen zorgen voor heerlijk frisse en schone dekens, maar ook reparaties uitvoeren.

Samen met Dekenwasserij Hellendoorn geeft u uw paard de zorg die het verdient!
Meer weten?